Primer Golpe: Hicimos historia juntos !!!
Segundo Golpe: Voto de censura. Vamos!

20687

Signatures rebudes pel Club

16521

Signatures necessàries

19380

Signatures vàlides

Jueves, 17 de septiembre de 2020. 07:30

Actualitzación: Jueves, 8 d’octubre de 2020. 15:14

¿Quieres ayudarnos nuevamente?

Después del exitoso proceso de recogida de firmas, ahora viene el esperado voto de censura. La votación será los días 1 y 2 de noviembre de 2020.

¿Quieres ayudarnos nuevamente? Buscamos socios y socias del Barça que quieran ser interventores del proceso. ¡Necesitamos ojos en todas las mesas de votación! Si eres socio/a del Barça i quieres participar:

Hem arribat al nostre objectiu junts!

20,687 signatures!

És el primer cop que tants socis participen d’una moció de censura com aquesta, una iniciativa popular i de base. Mai cap altra moció o mobilització al Barça havia aglutinat grups tan diversos. Però sobretot, mai s’havia aconseguit una participació tan elevada. 

Aquest moviment no va ser només a Catalunya. Des del juliol, quan a Cor Blaugrana vam començar amb aquesta website, va rebre suport aclaparador de tot el món. Socis, sòcies i aficionats  ens van contactar per oferir la seva ajuda. Estem molt contents d’haver iniciat aquest esforç, que després s’ha convertit en la primera moció transversal i unitària de la història del Futbol Club Barcelona.

Tenemos muchas más batallas por hacer! Quieres participar con nosotros?

Suscríbete para recibir nuestras noticias y participar en otras iniciativas. Te mantendremos al corriente de este proceso de moción de censura y otros que vendrán!

Telegram

Segueix-nos al nostre canal de Telegram per estar al corrent de les últimes novetats:

Contacte

Si tens alguna consulta, escriu a [email protected]

Contacte Premsa

Per contacte de premsa, ens pots escriure al nostre correu electrònic: