Quatre hores després d’anunciar el primer recompte de signatures recollides durant la primera setmana, el web oficial de Més que una Moció, www.mocio2020.cat, ha sofert un atac informàtic d’origen desconegut que impossibilita el seu accés.

El web, que supera les 200.000 visites úniques, és una eina molt important perquè els socis puguin saber on són els punts de recollida i així puguin exercir el seu dret democràtic de signar. Aquest atac no és només una agressió contra l’organització, sinó també contra els drets de manifestació dels socis i sòcies del Club que volen exposar la seva oposició a una junta esquitxada per escàndols com el ‘Barçagate’, una operació digital de desprestigi contra jugadors i organitzacions opositores al president Josep Maria Bartomeu.

Més Que Una Moció intentarà restablir tan aviat com es pugui el portal web perquè els socis segueixin omplint les urnes per expressar la seva opinió.